Задовољавајућа епидемиолошка ситуација у Браничевском округу

Александар Ђокић, начелник Браничевског управног округа је нагласио да се поред јавних служби признање мора одати и грађанима, јер је велика већина била дисциплиновани и водила раћуна о свом, али и здрављу других, што је допринело задовољавајућој епидемиолошкој ситуацију у округу.

Foto: sattelevizija

Судећи по извештајима Завода за јавно здравље Пожаревац, епидемиолошка ситуација је у округу, по речима Александра Ђокића, начелника Браничевског управног округа, задовољавајућа. Како је истакао ради се о таквој болести да се епидемиолошка ситуација не моће окарактерисати као добра иако је од почетка пандемије у округу регистровано око 620 случајева, што је најмање међу окрузима у републици.

Сви су, по његовом мишљењу, били на висини задатка. Начелник је нагласио да се поред јавних служби признање мора одати и грађанима, јер је велика већина била дисциплиновани и водила раћуна о свом, али и здрављу других, што је допринело задовољавајућој епидемиолошкој ситуацију у округу.

>

Ђокић је упозорио да се и даље морамо придрћаварти мера и препорук Кризног штаба. Епидемиолочка ситуација у Браничевском округу нашла се на седници Савету округа првој у новом сазиву.

Preuzeto: sattelevizija.com