Zadovoljavajuća epidemiološka situacija u Braničevskom okrugu

Aleksandar Đokić, načelnik Braničevskog upravnog okruga je naglasio da se pored javnih službi priznanje mora odati i građanima, jer je velika većina bila disciplinovani i vodila raćuna o svom, ali i zdravlju drugih, što je doprinelo zadovoljavajućoj epidemiološkoj situaciju u okrugu.

Foto: sattelevizija

Sudeći po izveštajima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, epidemiološka situacija je u okrugu, po rečima Aleksandra Đokića, načelnika Braničevskog upravnog okruga, zadovoljavajuća. Kako je istakao radi se o takvoj bolesti da se epidemiološka situacija ne moće okarakterisati kao dobra iako je od početka pandemije u okrugu registrovano oko 620 slučajeva, što je najmanje među okruzima u republici.

Svi su, po njegovom mišljenju, bili na visini zadatka. Načelnik je naglasio da se pored javnih službi priznanje mora odati i građanima, jer je velika većina bila disciplinovani i vodila raćuna o svom, ali i zdravlju drugih, što je doprinelo zadovoljavajućoj epidemiološkoj situaciju u okrugu.

>

Đokić je upozorio da se i dalje moramo pridrćavarti mera i preporuk Kriznog štaba. Epidemioločka situacija u Braničevskom okrugu našla se na sednici Savetu okruga prvoj u novom sazivu.

Preuzeto: sattelevizija.com