Krenuo sa radom portal Lokalni Pazar!

Povezivanje kupaca i lokalnih proizvođača hrane i pića u regionu Braničevo-Podunavlje!

Požarevac, 16. april 2020.

Tim Regionalne agencije „Braničevo-Podunavlje“, marketinške agencije „Posh“, NVO „Pro.tok21“ i saradnika iz Gradova i Opština regiona „Braničevo-Podunavlje“, proteklih je dana intezivno radio na izradi promotivnog-videa „Lokalni Pazar – Sve se vraća što se plaća“ i pripremi promotivne kampanje, animiranju lokalnih proizvođača hrane i pića i prikupljanju podataka o njihovim ponudama, komunikaciji sa potencijalnim partnerima i medijima.

Jedan od ključnih rezultata našeg dosadašnjeg rada jeste Internet portal www.lokalnipazar.rs koji je od danas u funkciji i na kojem s ponosom predstavljamo ponudu prvih 100 proizvođača i preko 400 proizvoda iz našeg kraja!

Portal je izuzetno jednostavan za korišćenje putem računara ili mobilnog telefona. Kupcima je omogućeno lako pretraživanje konkretnog  željenog proizvoda ili proizvođača,  kao i ukupne ponude u najbližem okruženju, a uz rezultate će takođe dobiti i kontakt podatke proizvođača kako bi mogli da dogovore kupovinu i preuzimanje željenih proizvoda.

Putem besplatnog oglašavanja na Portalu i promocije, proizvođači imaju mogućnost da predstave svoje proizvode sugrađanima. Prijava na Portal je jednostavna i traje svega par minuta: popunjavanjem Prijavnice dostupne i na Portalu ili telefonskim pozivom osobi koja je u lokalnoj samoupravi zadužena za poljoprivredu i na raspolaganju je za pomoć.

Pored sjajnih inicijativa različitih lokalnih on-line pijaca i nacionalne e-pijace, verujemo da će i portal Lokalni Pazar biti od koristi i kupcima i proizvođačima našeg Regiona u trenutnoj situaciji, a posebno u narednom periodu oporavka! Zato Vas pozivamo da se informšete o novostima na Lokalnom pazaru na društvenim mrežama Facebook i Instagram i iz udobnosti vašeg doma poručite domaće, sveže i zdrave namirnice za vašu trpezu, cveće i rasad za Vašu baštu i druge kvalitetne  proizvode kod naših komšija na Lokalnom pazaru!

Kupujmo lokalno, podržimo jedni druge, osnažimo našu zajednicu!